Søg:
På svenska   

Købsvilkår

Levering og aflysninger

Farosymboler Norden leverer til hele verden. Forsendelser foretages i samarbejde med
postvæsenet og disses partnere i det gældende land. Levering til Denmark koster 149 DKK.

Forsendelser til andre europæiskelande koster 20 EUR. Farosymboler Norden er ansvarlig for varer, som bliver beskadiget eller bortkommer under transporten. Du skal i så fald kontakte vores kundeservice indenfor 14 dage. Hvis varen er gået tabt eller bliver beskadiget, når dureturnerer produktet, er det dig som kunde, der vil blive holdt ansvarlig.I tilfælde hvor du som kunde mener, at forsendelsen er forsinket på en sådan måde,at du ikke længere ønsker at gennemføre købet, er det dit ansvar at annullere ordren ioverensstemmelse med de gældende salgsbetingelser. Afbestilling efter afsendelse af ordreer ikke mulig. I tilfælde hvor ordren er afsendt, er kunden forpligtet til at modtage ordren. Afbestilling er ikke gyldigt, førend kunden har bekræftet afbestillingen med Farosymboler Norden enten via e-mail eller telefon. Skulle produktet være udsolgt eller udgået afproduktion har Farosymboler Norden pligt til at annullere købet og refundere indbetalt beløb til kunden på bedste vis.

Bekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en bekræftelse til din emailadresse. Det erderfor vigtigt, at du indtaster din korrekte e-mail-adresse, når du afgiver din bestilling. Gemdenne e-mail for at lette enhver kontakt med kundeservice. Ordrebekræftelsen (kvittering) fungerer også som købsbevis.

Betaling
Du kan vælge at betale med faktura eller kredit- eller betalingskort.
Betaling med kredit- eller betalingskort forvaltes af DIBS Payment Services AB, og du kan læse mere om deres faktureringssystem på www.dibs.se. Farosymboler Norden håndterer ikke kreditkortnumre.

Betaling med kort
Betal sikkert med Visa eller MasterCard over internettet. Din betaling administreres af DIBS Payment Services AB med sikker kryptering og under strenge bankregler. Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses eller omgås af andre end din bank. Der er ingen ekstra gebyr for kortbetalinger. Når du betaler med kredit- eller betalingskort, gør købsvilkårene sig gældende, så snart transaktionen er godkendt.

Betaling med faktura
Vælger du at betale via faktura, kan du købe i dag og betale senere (inden for 30 dage). Når du handler med faktura, er det vigtigt, at du er registreret på den adresse, hvortil du ønskerleveringen. Et gængs kreditcheck foretages uden at kopi af denne sendes til dig.

Priser
Alle priser vist er undtagen 25% moms.

Bestilling
Ordrer foretaget i en anden persons navn uden dennes samtykke, eller bestillinger som
på anden vis kan resulterer i at Farosymboler Norden lider økonomisk tab, vil blive meldt til politiet.

Farosymboler Norden forbeholder sig retten til at ændre priser samt rette ukorrekte priser påbestillinger på alle ordrer og endelige salg. Hvis en pris er indlysende forkert angivet, kan dette tvinge Farosymboler Norden til at annullere købet og refundere ethvert beløb på bedstevis. Dette kan til enhver tid udføres.

Klager, vilkår og tilbagetrækning
Det er vigtigt, at du som kunde tjekker dine varer, når du modtager din forsendelse for at kontrollere, at produkterne er, som de skal være og ikke beskadiget. Hvis du modtager din vare og finder, at den ikke svarer til den, du har bestilt eller finder, at den er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 14 dage. Eventuelle reklamationer skal ske via e-mail info@farosymbolernorden.se. Oplys venligst ordrenummer og årsagen tilklagen, og vi vil vende tilbage til dig snarest med instruktioner om, hvordan du returnerervaren. UV-bestandighed gør vores produkter ikke egnet til udendørs brug i mere end 6 måneder. Klager af en sådan art at produktet blevet anvendt mere end 6 månader uden vil ikke blive godkendt. Defekte produkter returneret til Farosymboler Norden skal behandles, som om de varfejlfri. Ved alle returneringer er det meget vigtigt, at produktet er pakket på en sådan måde, at det ikke bliver beskadiget. I tilfælde hvorretur af produktet ikke er gyldigt, og Farosymboler Norden har betalt fragten, debiteres fragtomkostningerne tur og retur. Returneres produktet på baggrund af reklamation, menfejl ikke kan påvises, tillægges et gebyr på 100 DKK plus fragtomkostninger tur og retur. Farosymboler Norden har ret til at erstatte defekte varer medvarer af samme model.

Personlige oplysninger
Når du handler hos Farosymboler Norden, gemmer vi nogle af dine data for at kunne fuldførekøbet. Farosymboler Norden behandler alle personlige oplysninger fortroligt, og intet givesvidere til en tredjepart. Du har ret til at anmode om adgang til dine data, og skulle fejlforekomme, kan du få ændret eller fjernet oplysningerne.

GDPR
Vi sparar följande persondata om våra kunder: 
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.


Transportbeskadigede varer
Skulle dit produkt blive beskadiget under transport, skal skaden straks, uagtet at skaden ersynlig eller usynlig, anmeldes til transportselskabet inden for 7 dage. Det er derfor vigtigt, at du nøje efterser din pakke for fejl, når den ankommer. Transportskader skal ogsårapporteres til Farosymboler Norden inden for 14 dage efter modtagelsen.

Produkt
Farosymboler Norden forbeholder sig ret til uden varsel at justere priser, rette prisfejl ogproduktinformationer som f. eks produktbilleder og tilbud. UV-bestandighed gør vores produkter ikke egnet til udendørs brug i mere end 6 måneder. Tilgængelige produktbilleder og informationstekster afspejler produktet så nøjagtigt som muligt. Vi tager forbehold for
eventuelle fejl, der kan forekomme på siden og kan ikke garantere, at alle billeder nøjagtigt afspejler produktens sande udseende. Billederne kan variere afhængigt af farveindstillingerne i computeren. Alle billeder skal ses som illustrationer alene og ikke som garant for korrektudseende og egenskab.

Ansvar for mangler
Farosymboler Norden ansvar for fejl i levering er begrænset til de eksisterende betingelser forsalg. Farosymboler Norden bærer ikke direkte eller indirekte ansvar for f. eks, men ikke begrænset til, inhabilitet, leveringsforsinkelser, driftstop, tab af data, ydeligere arbejde og andre økonomiske skader.

Force Majeure
Farosymboler Norden kan ikke blive holdt ansvarlig, hvis årsagen til at kontrakten ikke kan gennemføres ligger uden for vores kontrolområde. Følgende faktorer skal således tages ibetragtning: Statslige indgreb, ny/ ændret lovgivning, mangel på statelig styre, krig, brand,oversvømmelse, uro på arbejdsmarkedet, forbud, restriktioner, sabotage, dårlige transport-og/eller vejrforhold eller manglende levering fra leverandører og virksomheden som følge afkriminel aktivitet.

Ejendomsforbehold
Alle produkter forbliver i Farosymboler Norden´s varetægt, indtil fuld betaling foreligger.

Anvendelse
Disse betingelser gør sig gældende, så længe den svenske eller en anden gældendelovgivning ikke fastsætter modstridende betingelser. For privatkunder gælder den svenskekonsumentköplagen samt Distansavtalslagen som også sikre beskyttelse af selskabet.yderligere information herom kan søges på www.kov.se.

Valgfrihed
Alle forsøg på svindel anmeldes til politiet, og Farosymboler Norden forbeholder sig retten til at annullere købet, hvis mistanke om svindel opstår. Svensk lov vil gøre sig gældende vedenhver eventuel uoverensstemmelse. Uoverensstemmelser afgøres under disse vilkår.

Kan du ikke finde den etiket, du vil købe?  Du er velkommen til at kontakte os på telefon:  +46 (0)42-442 26 40 eller e-mail: info@farosymbolernorden.se

Det er vores mål at blive Nordens førende leverandør af både etiketter til farligt gods og kundetilpassede advarselsetiketter, der opfylder de gældende regler.